Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Boek: Dit is GEEN economische crisis

1 mei 2013

Niet meteen een boek om in Vakblad Fondsenwerving over te schrijven. Natuurlijk, langzaam maar zeker lijken fondsenwervende instellingen ook last te krijgen van deze crisis. Maar daar kun je verder als goed doel weinig aan doen, toch? En wat moet je dan met zo'n boek?

door Jaap Zeekant

Twee argumenten om het wel te lezen. Het kan heel nuttig zijn om te lezen over een ander vakgebied dan het jouwe. Het levert je interessante parallellen op met je eigen werk en niet zelden nieuwe inzichten en ideeën. Ik ging om die reden op congressen bij voorkeur naar de sessies waar ik niets mee te maken had. In Chicago, jaren geleden op het AFP-congres, verzeilde ik in een sessie voor lokale omroepen. Nadat de andere aanwezigen de uitleg voor mijn aanwezigheid met enige hilariteit hadden geaccepteerd, is het voor mij een van de meest inspirerende en nuttige workshops geworden. Op datzelfde moment hadden collega's elders in het congresgebouw het bekende verhaal over direct mail voor de zoveelste keer aangehoord.

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ Korting op diverse opleidingen en trainingen
✔ Kosteloze toegang tot de Vakdag fondsenwerving. Dit jaar (2024) op 17 september in het Beatrix Theater!

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen:

https://www.fondsenwerving.nl/vf-account-maken

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Boeken Vf 15-2

Jaap Zeekant

Hoofdredacteur Vakblad fondsenwerving

Jaap was eind jaren 90 oprichter van Vakblad fondsenwerving. Hij was ruim een halve eeuw actief in de non-profitsector en 45 jaar serieus bezig met fondsenwerving. Hij was nauw betrokken bij de oprichting van wat tegenwoordig Goede Doelen Nederland is. Als oprichter van Vf was Jaap ook betrokken bij de oprichting van de Vakopleidingen Fondsenwerving. Daarnaast was hij founder van de Nationale Vakdag fondsenwerving. Jaap overleed geheel onverwachts op donderdag 28 mei 2020.

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close