Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Friendraising, de next step in fondsenwerving

15 oktober 2012

Op 26 september 2012 is het eerste exemplaar van 'Handboek Friendraising – 21 strategieën om vrienden duurzaam aan je organisatie te verbinden' uitgereikt aan Erica Terpstra, ambassadeur van dance4life. Auteur van het boek Vera Peerdeman pleit voor een mentaliteitsverandering: "Het is tijd voor friendraising, naast fundraising."

door Gastauteur

Fondsen werven kunnen veel nonprofi ts als de beste. Maar lukt het hen ook om een duurzame relatie aan te gaan met de mensen die hen steunen, er niet alleen zelf beter van te worden, maar ook de donateur dit gevoel te geven? Donateurs zijn immers geen wandelende portemonnees. Het zijn mensen die willen helpen de wereld een stukje mooier, gezonder, schoner of rechtvaardiger te maken. Mensen met een interessant netwerk, specifi eke expertise, of met behoefte aan zinvolle besteding van hun vrije tijd. Dat besef luidt een nieuw tijdperk in voor fondsenwervende organisaties, waarbij we niet langer voornamelijk focussen op het ontvangen van hun gift.

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ Korting op diverse opleidingen en trainingen
✔ Kosteloze toegang tot de Vakdag fondsenwerving. Dit jaar (2024) op 17 september in het Beatrix Theater!

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen:

https://www.fondsenwerving.nl/vf-account-maken

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Boeken Vf 14-5

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close