Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Hoe maak ik mijn e-mailcampagne nog effectiever

1 november 2015

Nog steeds ontdekken meer en meer bedrijven de kracht van e-mail. Uit het onlangs gepubliceerde Cross Channel Marketing Report 2015 van Econsultancy blijkt dat driekwart van de (online) marketeers veel waarde hect aan crosschannelaanpak. In huun ranglijst van meest effectieve kanalen is e-mail de onbetwiste koploper. Ook bij veel goede doelen is e-mail een vaste waarde geworden in de communicatiemix.

door Gastauteur

De populariteit van e-mail heeft ook een keerzijde: naarmate steeds meer bedrijven kiezen voor e-mail, komen open- en klikpercentages onder druk te staan. De Nationale E-mail Benchmark 2015 van de DDMA laat weliswaar zien dat het gemiddelde openpercentage het afgelopen jaar is gestegen, maar de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat de onderzoeksopzet is gewijzigd waardoor branches met hoge openpercentages nu beter vertegenwoordigd zijn dan in voorgaande jaren. Een zuivere vergelijking van de cijfers van dit jaar met andere jaren is dus nog niet mogelijk.

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ Korting op diverse opleidingen en trainingen
✔ Kosteloze toegang tot de Vakdag fondsenwerving. Dit jaar (2024) op 17 september in het Beatrix Theater!

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen:

https://www.fondsenwerving.nl/vf-account-maken

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Boeken Vf 17-7

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close