Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Ontdek de Techsoup Nederland IT-marktplaats voor non-profits

22 september 2022

Non-profitorganisaties moeten op de kosten letten. Terecht, want elke euro die aan iets anders uitgegeven wordt, kan niet besteed worden aan de belangrijke missie. Daarom is het interessant te kijken naar de kosten van de computerprogramma’s die een non-profit gebruikt. Denk hierbij aan software voor de administratie, e-mail en IT-beveiliging, maar ook aan software om samen te werken of bepaalde abonnementen op clouddiensten. Als alles bij elkaar opgeteld wordt, geldt dat het aardig in de papieren kan lopen.

door Gastauteur

Vf Branded Content

Vf Branded Content is de commerciële content op Vakblad fondsenwerving. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoording van Vakblad fondsenwerving.

Dat ondervond ook Rotterdams Philharmonisch Orkest. Jaarlijks waren zij ruim 28.000 euro kwijt aan de Microsoft softwareprogramma’s. Zij konden 22.000 euro van dat bedrag besparen door over te stappen naar de nieuwste versies van programma’s door gebruik te maken van de Techsoup regelingen.

Veel computerprogramma’s zijn gratis voor non-profits!

Voor non-profits is veel software gratis of met een flinke korting verkrijgbaar. Daaronder zijn bekende programma’s zoals Microsoft Office, Google Workspace, Adobe Creative Cloud en Acrobat. Onder andere Vogelbescherming Nederland, Rotterdams Philharmonisch Orkest en vele duizenden non-profits hebben inmiddels gebruikgemaakt van Techsoup Nederland.

Het Rotterdams Philharmonisch Orkest ontdekte de flinke kortingen toen ze met Techsoup in contact kwamen. Zij zocht uit voor welke kortingen op softwareprogramma’s het orkest in aanmerking zou kunnen komen.

Meld je non-profitorganisatie nu aan

Ook voor jouw non-profit kan Techsoup Nederland uitzoeken of software gratis of tegen gereduceerd tarief gebruikt kan worden.Dit kost jouw non-profit niets. Meld de organisatie aan (mocht dit nog niet gedaan zijn) door de QR-code onderaan dit artikel te scannen of klik hier om naar onze site te gaan. Zodra de registratie gedaan is weet jouw non-profit voor welke donatie- of discountprogramma's in aanmerking komt.

Voor meer informatie en antwoord op uw vragen kunt u altijd contact opnemen. Ons emailadres is info@techsoup.nl.


Meer over Microsoft Software Techsoup Digitaal Adobe Rotterdams Philharmonisch Orkest Security

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close