Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

GeoTypen helpen bij inzicht krijgen in donateurs

18 januari 2022

Wil je (inactieve) donateurs activeren? Of het gemiddelde giftbedrag verhogen? Met de GeoTypen van GeoMarktprofiel verkrijg je een compleet en actueel inzicht in het profiel van uw donateurs. Inzichten die je vervolgens concrete handvatten geven om het rendement op campagnes significant te verhogen.

door Gastauteur

Deze tekst wordt mogelijk gemaakt door GeoMarktprofiel. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoording van Vakblad fondsenwerving.

Doordat de GeoTypen kunnen worden toegevoegd aan uw database, zijn deze direct toepasbaar binnen campagnes voor werving, behoud en het verhogen van loyaliteit. Benieuwd naar het profiel van uw donateurs? Profiteer nu van de tijdelijke actie en vraag een gratis profielanalyse aan.

Meer over GeoMarktprofiel

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close