Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Registratie jubileumeditie Vakdag Fondsenwerving geopend!

23 september 2016

Vanaf nu kan iedereen zich weer aanmelden voor de Nationale Vakdag Fondsenwerving. Het is dit jaar de 10e editie en dat beloofd iets speciaals te worden. Vorig jaar hadden we het 100ste nummer van Vakblad Fondsenwerving, en nu weer een jubileum!

Meld je gelijk aan!

Vakdag Fondsenwerving 2016
Vakdag Fondsenwerving 2016 © Funds Etcetera...!

door Jaap Zeekant

Vanaf nu kan iedereen zich weer aanmelden voor de Nationale Vakdag Fondsenwerving. Het is dit jaar de 10e editie en dat belooft iets speciaals te worden. Vorig jaar hadden we het 100ste nummer van Vakblad Fondsenwerving, en nu weer een jubileum! Voor fondsenwervers is de Nationale Vakdag Fondsenwerving hét jaarlijkse leer- en ontmoetingsmoment, waar we in de loop der jaren ook een groeiend aantal directie- en bestuursleden tegenkwamen en andere betrokkenen zoals communicatiemensen. Want ook voor hen is er veel te halen op de Vakdag.

Zonder fondsenwervers zou het bestaan van heel veel non-profits en zeker van zo’n beetje alle goede doelen er ingrijpend anders uitzien. Het werk, en vooral het resultaat, van de fondsenwervers wordt steeds belangrijker, terwijl de uitdagingen toenemen en de tijden veranderen. 

Meld je gelijk aan!

We hebben deze tiende vakdag aangegrepen om een aantal ervaren fondsenwervers met verschillende achtergronden bij de programmering van presentaties en ronde tafels te betrekken. Naast Chris en Jaap Zeekant van Funds Etcetera...Ned! B.V., de social enterprise die o.a. het Vakblad uitgeeft en de Vakdag organiseert, bestaat ons Congresteam uit Jolan van Herwaarden, Walter van Kaam, Wiebe de Graaf, Renée Steenbergen, Jeroen Hogenhout, Herman Vransen en Pelagia de Wild. We zitten in de afrondingsfase van een prachtig jubileumprogramma, met voor ieder wat wils, uit welk segment van de wervende sector ook, beginner of ervaren, fondsenwerver of directeur. In de weken na het verschijnen van dit nummer van het Vakblad worden de programmaonderdelen stap voor stap via e-mail, websites en social media bekendgemaakt.

Wat we ook gaan doen, is mooie prijzen uitreiken: een voor de meest aansprekende standactie, een voor de aantrekkelijkst uitgevoerde stand en een voor de hoogst gewaardeerde presentatie, de buitenlandse topsprekers uitgezonderd. Onder de non-profit-deelnemers verloten we bovendien een volledig verzorgde reis naar het congres van de AFP in de Verenigde Staten. Ook in 2017 wordt deze reis weer georganiseerd door PSI-Vransen in samenwerking met Vakblad Fondsenwerving.

Hoe dan ook zal het met rond de dertig presentaties en evenzoveel rondetafelsessies, weer een goed gevuld en boeiend programma worden met een interessante infomarkt. Samen met de sprekers, de rondetafelmoderators, de standhouders en de bezoekers gaan we van de tiende Vakdag een geweldige dag maken.

Zorg dat je erbij bent en schrijf je nu in op www.vakdagfondsenwerving.nl. Het is gratis voor abonnees van Vakblad Fondsenwerving en ze mogen ook nog een collega meenemen van dezelfde organisatie. Geen abonnee nog? Maak gebruik van de supervoordelige aanbieding en kom ook naar de Vakdag: www.vakdagfondsenwerving.nl 

Bron: Vakblad Fondsenwerving

Jaap Zeekant

Hoofdredacteur Vakblad fondsenwerving

Jaap was eind jaren 90 oprichter van Vakblad fondsenwerving. Hij was ruim een halve eeuw actief in de non-profitsector en 45 jaar serieus bezig met fondsenwerving. Hij was nauw betrokken bij de oprichting van wat tegenwoordig Goede Doelen Nederland is. Als oprichter van Vf was Jaap ook betrokken bij de oprichting van de Vakopleidingen Fondsenwerving. Daarnaast was hij founder van de Nationale Vakdag fondsenwerving. Jaap overleed geheel onverwachts op donderdag 28 mei 2020.

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje
Close