Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Erkende goede doelen CBF ook zichtbaar op Geef.nl

5 juli 2016

Geef.nl is het eerste goede doelen-platform waarop nieuwe CBF-Erkende goede doelen te vinden zijn.

door Redactie Vf

Geef.nl is het eerste goede doelen-platform waarop nieuwe door CBF erkende goede doelen te vinden zijn.

Niet meer dan logisch noemt Jordan van Bergen, directeur van Stichting GeefGratis, het dat het platform geef.nl de nieuwe CBF-erkenning voor goede doelen weergeeft. "Wij hebben altijd getoond of een organisatie het CBF-keurmerk, verklaring van geen bezwaar of CBF-Certificaat heeft. Het is niet meer dan logisch dat we dit aangepast hebben. Meer en meer goede doelen kiezen voor erkenning en wij sporen alle organisaties in de non-profit sector aan zelf ook voor erkenning te gaan zolang deze status onafhankelijk van de overheid behaald kan worden en waarbij er dus sprake is van zelfregulering vanuit de sector."

Bekijk hier een voorbeeld.

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close