Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Thema Vakdag fondsenwerving 2023: ‘Outside Inside’

Nieuws

24 juli 2023

De Vakdag fondsenwerving is hét jaarlijkse event voor iedereen die impact wil maken via fondsenwerving, communicatie, marketing en (vrijwilligers-) management. Het thema van 2023 is ‘Outside Inside’. Van buiten naar binnen denken: dat is de essentie van het vakgebied van fondsenwerving. Ons vak is mensen en organisaties verenigen om meer impact te maken. Elke fondsenwerver wil aansluiten bij de belangen, motieven en denkbeelden van anderen. Of het nou beneficiënten zijn of donors zoals bedrijven, vermogensfondsen of particuliere gevers. Elke dag werken we eraan om nieuwe doelgroepen te bereiken en te binden.

Plenaire sessie tijdens de Vakdag 2022.
Plenaire sessie tijdens de Vakdag 2022. © Anneke Troost / Stijl Fotografie

door Redactie Vf

Op de Vakdag brengen we nieuwe perspectieven op ons vakgebied voor het voetlicht. We zijn dankbaar dat veel bezoekers thema’s en onderwerpen hebben aangedragen, zodat we goed weten wat er bij hen leeft.

Veel plezier!

Het congresteam

--

Hoofdpodium

De grote theaterzaal van het Beatrix Theater is ons decor voor een geweldige opening met huis- en straatarts Michelle van Tongerloo, gevolgd door een optreden van theatergezelschap Het NUT – met wel een heel bijzondere geefvraag. Humanitair activist, bewegingenbouwer en auteur Dan Pallotta verzorgt een indringende afsluiting. De nieuwe film van Pallotta (Uncharitable) wordt eerder die dag exclusief getoond aan maximaal 200 mensen.

Programma 'Outside Inside'

  • Actuele thema’s: digitale transformatie, technologie, innovatie, activisme, donateurgerichtheid, diversiteit en inclusie, anders organiseren voor impact en het verdwijnen van de acceptgiro.
  • Workshops over fondsenwervende technieken: nalatenschappenwerving, major- en middle donors, supporter experience en relatiegericht fondsenwerven. Deze worden verzorgd door ervaren trainers met cases van goede doelen en non-profitorganisaties.
  • Diverse wetenschappers uit Nederland en België delen hun kennis en actueel onderzoek met mensen uit de praktijk.
  • Via speeddates kunnen bezoekers nieuwe contacten opdoen.
  • Een netwerkplein waar leveranciers en diverse brancheorganisaties zich presenteren en je collega’s kunt ontmoeten.

Vanaf 14 augustus kondigen we online het gehele programma aan. Kijk voor actuele informatie over het programma op vakdagfondsenwerving.nl

Voor wie is de Vakdag fondsenwerving?

De Vakdag fondsenwerving is dé ontmoetingsplek voor iedereen die voor goede doelen en andere non-profitinstellingen werkt. Deelnemers komen uit diverse sectoren: cultuur, natuur, dieren en milieu, gezondheidszorg, sport, welzijn en ontwikkelingssamenwerking. Het is een dag bestemd voor fondsenwervers, managers, directeuren, consultants en wetenschappers. Maar ook een dag voor mensen die werkzaam zijn bij sponsors of vermogensfondsen.

Tickets voor de Vakdag 2023

Het belooft dinsdag 26 september een geweldige dag te worden! Heb jij nog geen ticket bemachtigd? Meld je snel aan!

Alle tickets zijn dit jaar all-inclusive. Dat wil zeggen dat koffie, thee, water, tussendoortjes, lunch én borrel zijn inbegrepen in de ticketprijs.

Meer over Vakdag Fondsenwerving Congressen Workshops Beatrix Theater Michelle van Tongerloo Dan Pallotta Het NUT VF 25-4 Outside Inside Netwerkplein Speeddates Wetenschappers

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close