Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Dit is de opvolger van de acceptgiro: Mijn eenmalige gift

28 februari 2023

Daar is hij dan: het alternatief voor de goededoelensector voor de verdwijnende acceptgiro. Het afgelopen jaar werd het ontwikkelen van een nieuw papieren betaalmiddel voor donaties een dossier waar de hele sector – van bureaus tot branchegroepen tot goede doelen – in samenkwam. Na maanden van testen en bijschaven is dit het resultaat: Mijn eenmalige gift. Een nieuw formulier om eenmalige machtigingen te verstrekken. De acceptgiro was vijftig jaar lang een begrip. Een vanzelfsprekend en betrouwbaar betaalmiddel. Dat moet Mijn eenmalige gift nu ook worden. Hoe gaat de sector dat bereiken?

Mijn eenmalige gift is het door de sector ontwikkelde alternatief voor de acceptgiro.
Mijn eenmalige gift is het door de sector ontwikkelde alternatief voor de acceptgiro. © Toolkit Goede Doelen Nederland

door Marijn Thijs

Hoe gaat de sector het alternatief herkenbaar en betrouwbaar maken?

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ Korting op diverse opleidingen en trainingen
✔ Kosteloze toegang tot de Vakdag fondsenwerving. Dit jaar (2024) op 17 september in het Beatrix Theater!

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen:

https://www.fondsenwerving.nl/vf-account-maken

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Direct Mail Brancheontwikkeling Fondsenwerving Bindinc. Arne Dutij Acceptgiro Currence Mailtraffic Projectgroep Betaalmethoden via direct mail Mijn eenmalige gift Unisys Vf 25-1 Arjan Dekker Brabants Landschap De Zonnebloem Kyra van der Meulen Marchel Snoei Sandra te Morche Wendy Repko

Marijn Thijs

Redacteur

Als redacteur houdt Marijn zich bezig met de invulling van fondsenwerving.nl en het Vakblad fondsenwerving. Hij is verantwoordelijk voor de journalistieke inhoud en vacatures op de website en schrijft (onderzoeks)verhalen en rubrieken voor het fysieke Vakblad. Marijn studeerde internationale journalistiek aan de Rijksuniversiteit Groningen (MA) en is sinds 2019 verbonden aan het Vakblad.

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close