Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Ifunds Engage 365, Demo 1op1

Haagse plannen voor de non-profitsector: VVD, PVV & CDA

Analyse

8 maart 2021

Op 15, 16 en 17 maart zijn er weer landelijke verkiezingen. Welke plannen hebben de negen politieke partijen die volgens de peilingen het grootst zijn als het gaat om maatschappelijke organisaties? Hoe denken zij over de rechten en plichten van non-profits? Wat hebben de partijen te bieden voor goede doelen en fondsenwervende organisaties op bijvoorbeeld het gebied van ontwikkelingssamenwerking, cultuur en vrijwilligersbeleid?

Vandaag: de VVD, de PVV en het CDA.

door Mark Deken

Wet- en Regelgeving

Nederlanders kunnen dankzij de Geefwet zelf investeren in de cultuur die zij belangrijk vinden, zegt de VVD. De partij pleit daarom voor een verruiming van de Geefwet, waardoor het aantrekkelijker wordt om ook culturele ondernemers te ondersteunen.

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ De digitale nieuwsbrief met o.a. vacatures en nieuws uit de sector

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Cultuur Vrijwilligers Ontwikkelingssamenwerking Den Haag CDA VVD PVV Tweede Kamerverkiezingen Verkiezingen 2021

Gerelateerde berichten

Mark Deken

Mark Deken is sinds 2005 journalist, onderzoeker en tekstschrijver. Hij is eigenaar van DEKENISME Tekstbureau en is ook afgestudeerd econoom en filosoof.

Wekelijksenieuwsbrief

Hey, vond je dit nou een goed verhaal? Wil je meer van dit soort verhalen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close