Bedankt!

Editorial

31 december 2020

Het is zestien december wanneer ik dit editorial schrijf. Het is het laatste editorial voor 2020 en als het goed is valt het precies 31 december op de mat. Dan hebben we het jaar afgesloten met maar liefst acht nummers van Vf. Fingers crossed dat het lukt! En wat een jaar was het; ik denk een van de meest bewogen jaren in elk geval in mijn leven.

door Chris Zeekant

Toevallig kwam ik laatst via een Google zoekopdracht een bericht tegen van de NOS: Nieuwe Wuhan-virus overdraagbaar van mens op mens. De datum bij het bericht; 20 januari 2020. Wie had toen gedacht dat het jaar zou zijn gelopen zoals het heeft gedaan. Vast en zeker zijn er mensen geweest die een vooruitziende blik hadden. Maar voor het merendeel geldt denk ik, dat ze dachten ‘het zal wel niet zo’n vaart lopen’, net als ik. Nou dat deed het dus wel, zoals we allemaal weten.

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ De digitale nieuwsbrief met o.a. vacatures en nieuws uit de sector

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Jaap Zeekant Vakblad fondsenwerving Coronavirus CoVid-19 Bedankt Vf 22-8

Chris Zeekant

Hoofdredacteur a.i.

Chris is sinds september 2013 betrokken bij Vakblad fondsenwerving. Lange tijd hield hij zich op de achtergrond bezig met de professionalisering van de organisatie, alsmede de transitie van een vooral op papier gebaseerd vaktijdschrift tot een digitaal platform. Sinds op 28 mei 2020 Jaap Zeekant, onze hoofdredacteur, geheel onverwacht overleed treedt Chris op als hoofdredacteur a.i. van Vakblad fondsenwerving & fondsenwerving.nl.

Close