Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Adjiedj Bakas komt naar de Nationale Vakdag fondsenwerving 28 maart 2018

20 februari 2019

NRC Handelsblad noemde hem de ‘trendwatcher des vaderlands’ en de Volkskrant bestempelde hem tot ‘vooruitblikkoning’: inspiratieduizendpoot Adjiedj Bakas. De bekende trendwatcher, auteur en spreker geeft meer dan tweehonderd lezingen per jaar: hij staat daarmee al jarenlang in de top-10 meest gewilde sprekers van Nederland.  

Adjiedj Bakas
Adjiedj Bakas

door Redactie Vf

Speciaal voor de bezoekers van de Nationale Vakdag Fondsenwerving komt Adjiedj Bakas op 28 maart naar De Kuip met zijn presentatie Digitale trends en fondsenwerving.

In 1983 verhuisde Adjiedj vanuit Suriname naar Nederland, waar hij in Utrecht een universitaire opleiding Nederlands (specialisatie Communicatiekunde) deed. Daarna vergaarde hij grote bekendheid bij Nederlandse en internationale overheden, bedrijven en organisaties, die een beroep op hem doen. Adjiedj hoort hij bij de top-25 meest creatieve Nederlanders en de top-100 meest invloedrijke mediapersoonlijkheden.

Adjiedj heeft ook een productieve en scherpe pen. Hij schreef bestsellers (meer dan 800.000 verkochte exemplaren) over de toekomst, die in veel landen en vertalingen verschenen zijn. Verder schrijft hij regelmatig opinieartikelen voor nationale kranten, blogt hij voor Jalta.nl en The Post Online en verzorgt hij columns voor o.a. Bouwkennis en Zwitserleven. Adjiedj geeft ook leiding aan Trend Office Bakas.

Aanmelden voor de Vakdag doe je op vakdagfondsenwerving.nl

Adjiedj Bakas is er een van een hele serie geweldige nationale en internationale sprekers die we de komende weken bekendmaken. De Vakdag fondsenwerving 2019 wordt er een om nooit te vergeten. Dat wil zeggen: als je er bij bent. Wacht niet tot het vol is, boek nu hier en verzeker je van een plek op dé dag voor fondsenwervend Nederland. Wees er snel bij want de early-bird tickets zijn inmiddels uitverkocht. Abonnees van het Vakblad fondsenwerving hebben gratis toegang tot de Vakdag (zolang er plek is).

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close