Advertentie

PSI Vransen Direct Mail

Fondsenwerving way of life

Interview

5 december 2018

Ilja De Coster is een oude bekende in de fondsenwerving. Al meer dan vijftien jaar ondersteunt hij met zijn ervaring en kennis de fondsenwerving van diverse grote en kleine organisaties.

door Anouk Blom, Jaap Zeekant

Sinds vijf jaar werkt hij deels voor Amnesty International Vlaanderen, waar hij een van de drijvende krachten achter een fondsenwervingsgroeiplan is dat de inkomsten op een paar jaar tijd meer dan verdubbelde. Sinds januari 2017 is hij daarnaast ook actief als Director of Donor Relationship Management and Data Strategy bij DonorVoice, een internationaal consulting bureau dat gespecialiseerd is in donorretentie en donorexperience. Ilja wil het platform naar Nederland halen, een nieuw kernpunt in zijn carrière. Ilja: ‘De relatie tussen organisatie en donateur moet persoonlijker, minder one size fits all, alleen zo kan je mensen aan je binden.’

Wordt lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ De digitale nieuwsbrief met o.a. vacatures en nieuws uit de sector

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Vf 20-6 Ilja De Coster

Jaap Zeekant

Hoofdredacteur Vakblad fondsenwerving

Jaap is journalist, fondsenwerver en ondernemer. Hij was eind jaren 90 oprichter van Vakblad fondsenwerving en ruim een halve eeuw actief in de non-profitsector. Sinds ruim 45 jaar is Jaap serieus bezig met fondsenwerving. Hij was nauw betrokken bij de oprichting van wat tegenwoordig Nederland Filantropieland is en Goede Doelen Nederland.

Anouk Blom

Journalist Vf

Anouk deed haar journalistieke opleiding aan de Christelijke Hogeschool Windesheim. Ze heeft na haar opleiding gewerkt als tekstschrijver voor o.a. ANWB en GVB Amsterdam. Ze was ook actief als redacteur/verslaggever voor weekblad Privé en lifestylredacteur bij RTL Boulevard. Momenteel werkt ze freelance o.a. voor het GVB (vervoersbedrijf Amsterdam). Anouk is lid van de redactie van Vakblad fondsenwerving.

Close