Advertentie

Advertentie

Advertentie

NRC Charity Awards 2018

Communicatie

8 november 2018

Op 28 augustus 2018 reikte NRC in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam voor de achtste keer de jaarlijkse Charity Awards uit.

Bokaal met glittersterren
Bokaal met glittersterren © chris_tina/Shutterstock.com

door Jaap Zeekant

Aanvankelijk kwamen de goede doelen zelf met hun advertenties. Maar sinds een paar jaar wordt bij de NRC Charity Awards samengewerkt met de studenten van de Willem de Kooning Academy, een internationaal toonaangevende academie voor bachelor- en masteropleidingen in media, art, design, leisure en education. Peter Vandermeersch: “We willen met deze wedstrijd goede doelen onder de aandacht brengen. Maar we willen als krantenmaker en mediabedrijf ook creatieve advertenties zien.’

Wordt lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ De digitale nieuwsbrief met o.a. vacatures en nieuws uit de sector

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Vf 20-4 NRC Charity Awards

Jaap Zeekant

Hoofdredacteur Vakblad fondsenwerving

Jaap is journalist, fondsenwerver en ondernemer. Hij was eind jaren 90 oprichter van Vakblad fondsenwerving en ruim een halve eeuw actief in de non-profitsector. Sinds ruim 45 jaar is Jaap serieus bezig met fondsenwerving. Hij was nauw betrokken bij de oprichting van wat tegenwoordig Nederland Filantropieland is en Goede Doelen Nederland.

Close