Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Allemaal naar het IFC ook de mensen van Qarma

Editorial

9 november 2018

In ons vorige nummer berichtten we dat de Qarma-app ook beschikbaar is gekomen voor Androidgebruikers. Qarma komt met meer nieuws. Ze stellen aan de gebruikers van de app een ja-neesticker beschikbaar en zeggen dat te doen ‘om tegemoet te komen aan de ergernis van consumenten over ongevraagd aanbellen door fondsenwervers van goededoelenorganisaties.’ 

Cover van Vakblad fondsenwerving nummer 4 (jaargang 20), uitgesneden.
Cover van Vakblad fondsenwerving nummer 4 (jaargang 20), uitgesneden. © fondsenwerving.nl

door Jaap Zeekant

Qarma: ‘Als je je steentje wilt bijdragen aan een betere wereld kun je dat doen door een financiële bijdrage te geven aan een goed doel. Veel mensen vinden het echter vervelend dat ze na zo’n eenmalige donatie opgenomen worden in het adressenbestand van de goededoelenorganisatie. Om vervolgens bestookt te worden met bedelbrieven, glossy’s en vervolgmails, waar ze niet om hebben gevraagd. Het kan er zelfs toe leiden dat men helemaal niet meer doneert.’

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ Korting op diverse opleidingen en trainingen
✔ Kosteloze toegang tot de Vakdag fondsenwerving. Dit jaar (2024) op 17 september in het Beatrix Theater!

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen:

https://www.fondsenwerving.nl/vf-account-maken

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Vf 20-4

Jaap Zeekant

Hoofdredacteur Vakblad fondsenwerving

Jaap was eind jaren 90 oprichter van Vakblad fondsenwerving. Hij was ruim een halve eeuw actief in de non-profitsector en 45 jaar serieus bezig met fondsenwerving. Hij was nauw betrokken bij de oprichting van wat tegenwoordig Goede Doelen Nederland is. Als oprichter van Vf was Jaap ook betrokken bij de oprichting van de Vakopleidingen Fondsenwerving. Daarnaast was hij founder van de Nationale Vakdag fondsenwerving. Jaap overleed geheel onverwachts op donderdag 28 mei 2020.

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close