Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Is vijf miljoen de moeite niet waard?

Is vijf miljoen de moeite niet waard?

Opinie

1 maart 2018

Na de veertiende Serious Request lazen we in heel wat commentaren over de teleurstellende opbrengst van ruim vijf miljoen euro. Reclameman en Volkskrantcolumnist Jan Bennink blogde op spreekbuis.nl (vakbladfw.nl/2ogfQsy) over het Glazen Huis dat aan scherven ligt en stelde voor om eens bij onze zuiderburen te kijken, hoe het beter kan.

door Gastauteur

Natuurlijk is er kritiek mogelijk. Ook ik heb op verschillende plekken reeds eerder gepleit om eens over de Belgische grens te kijken. Ik denk dat Studio Brussel een tijdje geleden al een aantal wijzigingen doorgevoerd heeft waardoor hun actie in de week voor kerst ieder jaar succesvoller wordt. Met name het aantal goede doelen waaruit gekozen kan worden, maakt de actie aantrekkelijker voor een veel breder publiek. De een heeft nu eenmaal meer met het Leger des Heils, de ander met Beat Batten. En onze Belgische vrienden hadden al eerder de samenwerking met de andere publieke zenders op de laatste dag, die 3FM in 2017 voor het eerst heeft ingevoerd.

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ Korting op diverse opleidingen en trainingen
✔ Kosteloze toegang tot de Vakdag fondsenwerving. Dit jaar (2024) op 17 september in het Beatrix Theater!

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen:

https://www.fondsenwerving.nl/vf-account-maken

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Vf 19-8 3FM Serious Request

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close