Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Een grote leider kan donateurs aan zich binden

28 maart 2016

De tijd dat alles vanzelf leek te gaan is voorbij. We moeten harder werken dan ooit om de fondsen die we nodig hebben, binnen te halen. Dat maakt ons kwetsbaar voor beschuldigingen over onze fondsenwervingsmethodes, zoals we zien in verschillende landen. De mogelijke gevolgen hiervan voor het vertrouwen van de donateurs, en daarmee ons vermogen onze doelstellingen te realiseren, is zorgwekkend. Het gaat immers niet alleen om geld, maar om mensen, dieren en het milieu. En in sommige gevallen, letterlijk, om het verschil tussen leven en dood.

door Gastauteur

De goededoelensector in de UK lijkt zich niets van de kritiek aan te trekken. Ondanks alle negatieve aandacht van de media en ondanks de vragen die ministers stellen over hun werkwijze, blijven veel goede doelen in Groot- Brittannië op dezelfde voet doorgaan.

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ Korting op diverse opleidingen en trainingen
✔ Kosteloze toegang tot de Vakdag fondsenwerving. Dit jaar (2024) op 17 september in het Beatrix Theater!

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen:

https://www.fondsenwerving.nl/vf-account-maken

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Vf 18-2

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close