Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Gezocht: binnen of buitenkat?

9 juli 2019

Onlangs kwam Tineke Franck terug uit de Verenigde Staten waar ze een aantal jaren als fondsenwerver heeft gewerkt. In haar laatste functie als Director of Individual Giving was ze verantwoordelijk voor particuliere fondsenwerving bij het Alley Theatre in Houston. Terug in Nederland ging haar interesse allereerst uit naar de banenmarkt voor fondsenwervers, gewapend met als documentatie o.a. het boek Donor Centerend Leadership van Penelope Burk. Dit stuk én het boek zijn verplicht leesvoer voor de directeuren en bestuursleden onder onze lezers.

door Gastauteur

Volgens carrièresite Indeed waren er voor mij als fondsenwerver begin juni 153 ‘aanbevolen vacatures’. Genoeg keuze voor de werkzoekende fondsenwerver zou je zeggen. Maar hoe zit het met de aanbieders van deze 153 vacatures? Lukt het hun om geschikte sollicitanten aan te trekken? In de Verenigde Staten is er sprake van een groot tekort aan ervaren fondsenwervers. Er is veel onderzoek gedaan naar de succesformule voor het aantrekken van fondsenwervingstalent. Voor een snelle indruk heb ik vijf juicy tips verzameld en in de blender gegooid met mijn eigen recruitmentervaring. Ik garandeer je dat je je als (werkzoekende) fondsenwerver ‘gezonder’ voelt na het lezen van dit stuk.

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ Korting op diverse opleidingen en trainingen
✔ Kosteloze toegang tot de Vakdag fondsenwerving. Dit jaar (2024) op 17 september in het Beatrix Theater!

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen:

https://www.fondsenwerving.nl/vf-account-maken

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Vf 21-4

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close