Advertentie

PSI Vransen Direct Mail

National Fundraising Convention: grootste fondsenwerving event van Europa

Kennis

1 februari 2015

Jezelf helemaal onderdompelen in fondsenwerving, leren van praktijkgerichte workshops en inspiratiesessies én netwerken met meer dan 2500 fondsenwervers; dat is de National Fundraising Convention.

door Gastauteur

Jaarlijks wordt dit fondsenwervingscongres georganiseerd in Londen, door het Institute of Fundraising. “Wat de sessies van de National Fundraising Convention typeert, is dat ze ingaan op de dagelijkse praktijk van fondsenwervers”, zegt Vera Peerdeman, oprichter van fondsenwervingbureau Nassau en trouwe bezoeker van het congres. “Al meerdere jaren reizen we met een groep fondsenwervers van verschillende Nederlandse organisaties naar Londen om het congres twee dagen bij te wonen. Mensen die vaak ook al eens het International Fundraising Congress (IFC) in Noordwijkerhout of het congres van de Association for Fundraising Professionals (AFP) in de Verenigde Staten hebben bezocht. Alhoewel zij deze congressen heel inspirerend vinden, hoor ik hen ook vaak zeggen dat de theorie soms zo ver bij hun dagelijkse praktijk vandaan staat dat het lastig is om ermee aan de slag te gaan. Dan is kennis van vakcollega’s uit Groot-Brittannië toch makkelijker toepasbaar. Daar loopt men hooguit drie jaar voor op Nederland. De National Fundraising Convention geeft je een blik in de nabije toekomst van fondsenwerving in Nederland.”

Wordt lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ De digitale nieuwsbrief met o.a. vacatures en nieuws uit de sector

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Vf 17-1
Close