Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

National Fundraising Convention: grootste fondsenwerving event van Europa

1 februari 2015

Jezelf helemaal onderdompelen in fondsenwerving, leren van praktijkgerichte workshops en inspiratiesessies én netwerken met meer dan 2500 fondsenwervers; dat is de National Fundraising Convention.

door Gastauteur

Jaarlijks wordt dit fondsenwervingscongres georganiseerd in Londen, door het Institute of Fundraising. “Wat de sessies van de National Fundraising Convention typeert, is dat ze ingaan op de dagelijkse praktijk van fondsenwervers”, zegt Vera Peerdeman, oprichter van fondsenwervingbureau Nassau en trouwe bezoeker van het congres. “Al meerdere jaren reizen we met een groep fondsenwervers van verschillende Nederlandse organisaties naar Londen om het congres twee dagen bij te wonen. Mensen die vaak ook al eens het International Fundraising Congress (IFC) in Noordwijkerhout of het congres van de Association for Fundraising Professionals (AFP) in de Verenigde Staten hebben bezocht. Alhoewel zij deze congressen heel inspirerend vinden, hoor ik hen ook vaak zeggen dat de theorie soms zo ver bij hun dagelijkse praktijk vandaan staat dat het lastig is om ermee aan de slag te gaan. Dan is kennis van vakcollega’s uit Groot-Brittannië toch makkelijker toepasbaar. Daar loopt men hooguit drie jaar voor op Nederland. De National Fundraising Convention geeft je een blik in de nabije toekomst van fondsenwerving in Nederland.”

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ Korting op diverse opleidingen en trainingen
✔ Kosteloze toegang tot de Vakdag fondsenwerving. Dit jaar (2024) op 17 september in het Beatrix Theater!

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen:

https://www.fondsenwerving.nl/vf-account-maken

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Kennis Vf 17-1

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close