Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Boek: Retention Fundraising

Kort & Goed

1 februari 2015

Roger Craver is een van mijn inspirerende voorbeelden. Al langer dan veertig jaar is hij prominent aanwezig in de wereld van de fondsenwerving.

door Jaap Zeekant

Roger Craver is een van mijn inspirerende voorbeelden. Al langer dan veertig jaar is hij prominent aanwezig in de wereld van de fondsenwerving. Hij is vanaf de jaren 60 betrokken bij de oprichting en groei van emancipatieorganisaties en goede doelen in de VS, zoals Common Cause, the National Organization for Women, Greenpeace, Amnesty, NARAL, Handgun Control, Inc. (nu the Brady Campaign), the World Wildlife Fund, Environmental Defense en vele andere. Roger is in 2011 opgenomen in de American Association of Political Consultants Hall of Fame.

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ Korting op diverse opleidingen en trainingen
✔ Kosteloze toegang tot de Vakdag fondsenwerving. Dit jaar (2024) op 17 september in het Beatrix Theater!

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen:

https://www.fondsenwerving.nl/vf-account-maken

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Boeken Vf 17-1

Jaap Zeekant

Hoofdredacteur Vakblad fondsenwerving

Jaap was eind jaren 90 oprichter van Vakblad fondsenwerving. Hij was ruim een halve eeuw actief in de non-profitsector en 45 jaar serieus bezig met fondsenwerving. Hij was nauw betrokken bij de oprichting van wat tegenwoordig Goede Doelen Nederland is. Als oprichter van Vf was Jaap ook betrokken bij de oprichting van de Vakopleidingen Fondsenwerving. Daarnaast was hij founder van de Nationale Vakdag fondsenwerving. Jaap overleed geheel onverwachts op donderdag 28 mei 2020.

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close