Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Legacy Foresight in Nederland?

14 juni 2014

Ook in Engeland vormen nalatenschappen een belangrijke bron van inkomsten voor goede doelen. Ze kunnen bij de werving gebruikmaken van de enorme bron van informatie van Legacy Foresight.

door Arjen van Ketel (gastauteur)

Legacy Foresight is sinds 1994 actief als analist op het gebied van het nalaten aan goede doelen in het Verenigd Koninkrijk. Ze doen algemeen onderzoek, verzorgen benchmarking, prognoseanalyses en consultancy voor fondsenwervende instellingen. Meg Abdij is bij Legacy Foresight o.a. verantwoordelijk voor projectmanagement, de Legacy Monitor en een veelgevraagd spreker over haar vakgebied.

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ De digitale nieuwsbrief met o.a. vacatures en nieuws uit de sector

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Vf 16-4

Arjen van Ketel (gastauteur)

Gastauteur

Arjen van Ketel is adviseur op het gebied van nalatenschappenwerving, gespecialiseerd in marketingonderzoek, strategieontwikkeling, training en voorlichting. Hij is ook initiatiefnemer van de ‘Code werving nalatenschappen’ en de jaarlijkse ‘Leergang Nalatenschappen’, auteur van het ‘Handboek nalatenschappen’.

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close