Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Wat hebben organiseren, communiceren, samenwerken en collecteren met elkaar te maken?

16 juni 2013

Vakblad Fondsenwerving is altijd op zoek naar innovatieve diensten en producten. Zo kwamen we Worknets en Social Places tegen bij STB Goede Doelen.

door Jaap Zeekant

Stb bestaat inmiddels een jaar of twintig. Ze werken er met vijftig medewerkers aan hun crm-systeem voor leden- en brancheorganisaties en instellingen in de fondsenwervingssector, zoals de Postcodeloterij, Mama Cash, Stichting Doen. Medio vorig jaar kwam directeur Rob Goijen Hans de Groot tegen, die vanuit zijn bedrijf Datastudio helemaal gefocust was op de fondsenwerving en met zijn crm-pakket en Collecteweb actief was voor o.a. het Leger de Heils, de Nederlandse Hartstichting, het Prinses Beatrixfonds, het Spierfonds en het Prins Bernhard Cultuurfonds. Het was een logische gedachte om samen te gaan om een volledig geïntegreerd totaalsysteem aan te kunnen bieden aan fondsenwervende instellingen, vanuit een nieuwe unit: STB Goede Doelen, met een sterke focus op ontwikkeling. Voor STB is het antwoord op de vraag in de kop: alles!

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ Korting op diverse opleidingen en trainingen
✔ Kosteloze toegang tot de Vakdag fondsenwerving. Dit jaar (2024) op 17 september in het Beatrix Theater!

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen:

https://www.fondsenwerving.nl/vf-account-maken

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Vf 15-3

Jaap Zeekant

Hoofdredacteur Vakblad fondsenwerving

Jaap was eind jaren 90 oprichter van Vakblad fondsenwerving. Hij was ruim een halve eeuw actief in de non-profitsector en 45 jaar serieus bezig met fondsenwerving. Hij was nauw betrokken bij de oprichting van wat tegenwoordig Goede Doelen Nederland is. Als oprichter van Vf was Jaap ook betrokken bij de oprichting van de Vakopleidingen Fondsenwerving. Daarnaast was hij founder van de Nationale Vakdag fondsenwerving. Jaap overleed geheel onverwachts op donderdag 28 mei 2020.

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close