Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Zomermaanden

Editorial

16 juni 2013

Vlak voor het ter perse gaan van dit nummer, was ik op de VakopleidingenDag van de Vakopleidingen Fondsenwerving, een nieuw initiatief van Jan Krol en zijn mensen, in samenwerking met de de Resource Alliance / IFC en de IF-Academy. Na de succesvolle opbouw van de Vakopleidingen heeft de sector er wat mij betreft weer een mooi opleidingsmoment bij. Een dag lang twee fundraising clinics, elk gegeven door een team van twee internationale topsprekers. Twee volle zalen en tevreden deelnemers, die een dag lang diep de materie indoken. Prima initiatief!

door Jaap Zeekant

Dan even over die andere event, de Nationale Vakdag Fondsenwerving. Met de locatie, het Maasgebouw van het Feyenoord stadion, zijn we vanaf dag één zeer tevreden geweest. Slechts één aspect staat mij, als niet voetballiefhebber, niet echt aan. Pas eind juni, begin juli wordt bekend wat precies de datum van de Vakdag wordt. Dat heeft te maken met het internationale wedstrijdschema van Feyenoord. Tot die tijd is het 'een donderdag in november'. Gelukkig ligt er verder niemand van wakker. Zeer binnenkort kunnen we de datum bekend maken. Dan worden ook de standhouders uitgenodigd. Met het inschrijven van de deelnemers starten we na de zomervakantie.

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ Korting op diverse opleidingen en trainingen
✔ Kosteloze toegang tot de Vakdag fondsenwerving. Dit jaar (2024) op 17 september in het Beatrix Theater!

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen:

https://www.fondsenwerving.nl/vf-account-maken

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Vf 15-3

Jaap Zeekant

Hoofdredacteur Vakblad fondsenwerving

Jaap was eind jaren 90 oprichter van Vakblad fondsenwerving. Hij was ruim een halve eeuw actief in de non-profitsector en 45 jaar serieus bezig met fondsenwerving. Hij was nauw betrokken bij de oprichting van wat tegenwoordig Goede Doelen Nederland is. Als oprichter van Vf was Jaap ook betrokken bij de oprichting van de Vakopleidingen Fondsenwerving. Daarnaast was hij founder van de Nationale Vakdag fondsenwerving. Jaap overleed geheel onverwachts op donderdag 28 mei 2020.

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close