Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Nederlandse fondsenwervers naar National Convention in Londen

15 juni 2012

Met ongeveer 30 fondsenwervers leverde Nederland de grootse buitenlandse delegatie op de National Convention van het Institute of Fundraising, afgelopen juli in Londen.

door Redactie Vf

dit jaarlijkse congres is met ruim 2.200 deelnemers en meer dan 100 sessies het grootste fondsenwervingscongres van europa. naast plenaire sessies bestaat het programma van de national Convention dagelijks uit 4 uit blokken waarin telkens 9 sessies aangeboden worden, verdeeld over verschillende onderwerpen, van digitale fondsenwerving, tot nalatenschappen tot persoonlijke effectiviteit. daardoor is het voor elk type organisatie mogelijk om een interessante sessie te vinden op een passend niveau. de driedaagse national Convention wordt voornamelijk bezocht door fondsenwervers en leveranciers uit de UK, maar er komen ook steeds meer bezoekers uit de rest van europa op af. Het Amsterdamse fondsenwervingsbureau nassau organiseerde voor het tweede achtereenvolgende jaar een tweedaags bezoek voor klanten en relaties. door samenwerking met het nederlandse instituut Fondsenwerving was een scherp tarief mogelijk, waardoor nassau in totaal met eenentwintig fondsenwervers twee dagen lang aanwezig kon zijn op het congres. de nederlandse bezoekers vlogen op maandagochtend 2 juli vroeg naar Londen en keerden na een intensief programma dinsdagavond 3 juli laat in de avond weer terug in nederland.

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ Korting op diverse opleidingen en trainingen
✔ Kosteloze toegang tot de Vakdag fondsenwerving. Dit jaar (2024) op 17 september in het Beatrix Theater!

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen:

https://www.fondsenwerving.nl/vf-account-maken

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Vf 14-3

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close