Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

PSI Vransen Direct Mail

Het Business Model Canvas

16 april 2012

In 2009 was Alexander Ostwalder de belangrijkste spreker op een conferentie van de stichting Digitaal Erfgoed Nederland. Hij lichtte het door hem ontwikkelde paneel van negen luiken toe, dat gebruikt wordt om verdienmodellen te verbeteren.

door Maarten de Vries

Dit Business Model Canvas, door Digitaal Erfgoed gepromoot op www.den.nl, is het handigste stuk gereedschap voor doe-het-zelfstrategen van de laatste tijd. Het is een paneel dat je helpt bij het ontwikkelen van je eigen activiteiten. Je kunt er direct mee aan de slag en hoeft daarbij niet terug te vallen op hulp van anderen. Het sluit dus perfect aan bij deze tijd van tablets, waarmee je je eigen weg zoekt in het enorme informatieaanbod.

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ De digitale nieuwsbrief met o.a. vacatures en nieuws uit de sector

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Vf 14-2

Wekelijksenieuwsbrief

Hey, vond je dit nou een goed verhaal? Wil je meer van dit soort verhalen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close