Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

PSI Vransen Direct Mail

Wijziging Telecommunicatiewet aangemeld voor plenaire behandeling in Kamer

9 september 2020

De vaste commissie voor Economische Zaken en Klimaat (EZK) heeft dinsdag ingestemd met een plenaire behandeling van de wetswijziging Telecommunicatie. Dat betekent dat het debat over het voorstel voor het invoeren van een opt-in systeem voor ongevraagd bellen de grote vergaderzaal van de Tweede Kamer zal halen.

Telemarketing
Telemarketing © Chainarong06 // Shutterstock

door Marijn Thijs

Het door Mona Keijzer ingebrachte onderwerp stond op 8 september op de agenda van de procedurevergadering van de commissie van EZK. Mark Harbers (VVD) stelde in eerste instantie voor om de wetswijziging als hamerstuk te laten aanbieden, maar daar was onvoldoende animo voor. Hilde Palland (CDA) liet tijdens de vergadering weten wel graag een behandeling te willen zien in de Kamer, waarmee het voorstel tot aanmelding als hamerstuk verviel.

De antwoorden die Mona Keijzer begin juli gaf op vragen worden betrokken bij de verdere behandeling van het wetsvoorstel.

Ondertussen is bekend geworden dat het plenaire debat over de wetswijziging plaats zal vinden op maandag 12 oktober 2020.

Meer over Telefonische fondsenwerving Mona Keijzer Wetgeving Den Haag Debat Tweede Kamer Telecomwet

Marijn Thijs

Redacteur Web & Social

Als redacteur Web & Social houdt Marijn zich bij Vf vooral bezig met Fondsenwerving.nl en de productie van de Vf-podcastseries. Daarnaast speelt hij ook een actieve rol in het redactieteam van het Vakblad fondsenwerving. Marijn heeft een Master of Arts (MA) behaald aan de Rijksuniversiteit Groningen, waar hij International Journalism studeerde.

Wekelijksenieuwsbrief

Hey, vond je dit nou een goed verhaal? Wil je meer van dit soort verhalen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close