Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Vf wenst je prettige Kerstdagen en een goed 2020

Kort & Goed

20 december 2019

De Kerstbomen zijn weer opgetuigd, de tafels gedekt en de kaarsen aan – iedereen is klaar voor de kerstvakantie. Daarom doet de redactie van het Vakblad fondsenwerving de aankomende weken een stapje terug. Dit betekent onder andere dat er minder nieuws op de site verschijnt, er minder nieuwsbrieven zullen worden verstuurd en het langer kan duren voordat je antwoord op servicevragen krijgt.

Kerstboom.
Kerstboom. © Shutterstock // IgorAleks

door Redactie Vf

Ben je tijdens de Kerstvakantie toch aan het werk, of heb je gedurende het jaar wat artikelen van het Vakblad gemist? Tijdens de vakantieperiode verschijnen er een aantal terugblikken op de site, met het beste en meest inspirerende van het Vakblad fondsenwerving uit 2019.

Natuurlijk kan je ook kijken in ons archief (onder de headers ‘Nieuws’, ‘Verdieping’ en ‘Magazine’), of luisteren naar een van onze podcasts.

Of kijk alvast vooruit naar volgend jaar en koop je ticket voor de Nationale Vakdag fondsenwerving 2020, op 26 maart in de Rijtuigenloods in Amersfoort! Voor het eerst zullen we daar plenair openen met gedragswetenschapper, auteur en motivator Ben Tiggelaar. Je kan je tickets nu nog aanschaffen tegen het early bird tarief (tot 15 januari)!

We zijn op 6 januari weer helemaal terug, klaar voor het nieuwe jaar.

De redactie van het Vakblad fondsenwerving wenst je prettige feestdagen!

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close