Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Geef.nl vanaf 2018 naar 95 procent uitbetaling

3 januari 2018

Vanaf 1 januari 2018 krijgen alle goede doelen op Geef.nl 95 procent van alle donaties uitbetaald. De inhouding gaat daar,ee verder omlaag van 8% naar 5% (incl. btw.). Van iedere donatie van tien euro ontvangt ieder aangesloten goede doel dus negen euro en vijftig cent.

door Jaap Zeekant

Vanaf 1 januari 2018 krijgen alle goede doelen op www.geef.nl 95 procent van alle donaties uitbetaald. De inhouding gaat daar,ee verder omlaag van 8% naar 5% (incl. btw.). Van iedere donatie van tien euro ontvangt ieder aangesloten goede doel dus negen euro en vijftig cent.

Jordan van Bergen, oprichter van Geef.nl: "Hiermee zijn de Geef.nl donatiemodule en de website Geef.nl weer het goedkoopste Nederlandse donatieplatform vergeleken met alle Nederlandse initiatieven die ook geen abonnementskosten doorberekenen. Daarnaast zijn we de enige die dit doet vanuit de non-profitgedachte en zonder dat er klantprofilering toegepast wordt. Donateurs kunnen er dus op vertrouwen dat hun privacygegevens niet in handen zijn van commerciele organisaties. Een fijn gevoel voor donateurs te weten dat er niets met hun persoonsgegevens gedaan wordt zonder hun toestemming."

Bron: www.geef.nl

Jaap Zeekant

Hoofdredacteur Vakblad fondsenwerving

Jaap was eind jaren 90 oprichter van Vakblad fondsenwerving. Hij was ruim een halve eeuw actief in de non-profitsector en 45 jaar serieus bezig met fondsenwerving. Hij was nauw betrokken bij de oprichting van wat tegenwoordig Goede Doelen Nederland is. Als oprichter van Vf was Jaap ook betrokken bij de oprichting van de Vakopleidingen Fondsenwerving. Daarnaast was hij founder van de Nationale Vakdag fondsenwerving. Jaap overleed geheel onverwachts op donderdag 28 mei 2020.

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Close