Ben jij al lid? Van het Filantropisch Vakblad van Nederland?

Word lid!

Geef.nl vanaf 2018 naar 95 procent uitbetaling

3 januari 2018

Vanaf 1 januari 2018 krijgen alle goede doelen op Geef.nl 95 procent van alle donaties uitbetaald. De inhouding gaat daar,ee verder omlaag van 8% naar 5% (incl. btw.). Van iedere donatie van tien euro ontvangt ieder aangesloten goede doel dus negen euro en vijftig cent.

door Jaap Zeekant

Vanaf 1 januari 2018 krijgen alle goede doelen op www.geef.nl 95 procent van alle donaties uitbetaald. De inhouding gaat daar,ee verder omlaag van 8% naar 5% (incl. btw.). Van iedere donatie van tien euro ontvangt ieder aangesloten goede doel dus negen euro en vijftig cent.

Jordan van Bergen, oprichter van Geef.nl: "Hiermee zijn de Geef.nl donatiemodule en de website Geef.nl weer het goedkoopste Nederlandse donatieplatform vergeleken met alle Nederlandse initiatieven die ook geen abonnementskosten doorberekenen. Daarnaast zijn we de enige die dit doet vanuit de non-profitgedachte en zonder dat er klantprofilering toegepast wordt. Donateurs kunnen er dus op vertrouwen dat hun privacygegevens niet in handen zijn van commerciele organisaties. Een fijn gevoel voor donateurs te weten dat er niets met hun persoonsgegevens gedaan wordt zonder hun toestemming."

Bron: www.geef.nl

Jaap Zeekant

Hoofdredacteur Vakblad fondsenwerving

Jaap is hoofdredacteur van Vakblad fondsenwerving, waarvan hij – ruim twintig jaar geleden - ook oprichter is. Jaap heeft meer dan veertig jaar ervaring met alle facetten van de professionele fondsenwerving. Hij was nauw betrokken bij de oprichting van wat tegenwoordig Nederland Filantropieland is en Goede Doelen Nederland.