Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

PSI Vransen Direct Mail

Lid worden, en dan?

Opinie

4 maart 2021

Beroepsmatig ben ik altijd geïnteresseerd hoe je als nieuw lid of donateur van een organisatie wordt verwelkomd. Dus toen ik de stap onlangs weer eens waagde, was ik benieuwd hoe de organisatie van mijn keuze op mijn aanmelding zou reageren. Wat zich ontvouwde, verraste me in positieve zin, en niet zo’n beetje ook.

door Jeroen Hogenhout

Zodra ik mij online als lid had aangemeld kwam er een heuse beweging op gang. Direct de volgende dag werd ik met een e-mailbericht welkom geheten. Geen automatisch gegenereerd bericht, maar een persoonlijke e-mail. In die e-mail werd onder meer gesteld dat het de gewoonte van de organisatie is om persoonlijk in contact te treden met een nieuw lid. Als ik dat op prijs stelde, zou een vrijwilliger online een kwartier met me in gesprek gaan om te zien of we meer voor elkaar konden betekenen dan alleen het lidmaatschap. Zou ik bijvoorbeeld bereid zijn meer te doen voor de club? 

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ De digitale nieuwsbrief met o.a. vacatures en nieuws uit de sector

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Jeroen Hogenhout Relatiebeheer Volt

Jeroen Hogenhout

Gastauteur

Jeroen Hogenhout is vanuit zijn bedrijf Hogenhout Fundraising Support actief. Hij deelt als onafhankelijk adviseur op het gebied van direct communication, middle donor management en telefonische fondsenwerving zijn kennis en jarenlange ervaring met fondsen- wervende non-profits.

Wekelijksenieuwsbrief

Hey, vond je dit nou een goed verhaal? Wil je meer van dit soort verhalen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close