Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Banner Nexios Leaderboard

Hanneke Dessing verlaat het Diabetes Fonds: een afscheidsinterview

Portret

19 november 2020

Hanneke Dessing (61 jaar) neemt na vijftien jaar afscheid bij het Diabetes Fonds (DF). Na haar studie medische biologie is ze in de marketing terecht gekomen. Eerst bij een medisch reclamebureau en daarna volgde andere grote bureaus waaronder TBWA waar ze ook partner was.

Hanneke Dessing bij de aftrap van de Suikerafkickkliniek in 2016, met o.a. Manuel Venderbos en Pierre Wind.
Hanneke Dessing bij de aftrap van de Suikerafkickkliniek in 2016, met o.a. Manuel Venderbos en Pierre Wind. © Frank Emous (via Hanneke Dessing)

door Gea Broekema-Procházka

In 2005 begon ze als hoofd Marketing bij het Diabetes Fonds, waar ze vervolgens in 2012 directeur werd. Ze gaat nu op zoek naar een nieuwe balans tussen werk en de mooie dingen in het leven. ‘Ik ga leren lummelen en kijken wat er op mijn pad komt.' Voor het Vakblad fondsenwerving genoeg redenen voor een gesprek met een vrouw die niet alleen veel betekend heeft voor het Diabetes Fonds maar zeker ook voor de sector.

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ De digitale nieuwsbrief met o.a. vacatures en nieuws uit de sector

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Directeur Diabetes Diabetes Fonds Hanneke Dessing

Gea Broekema-Procházka

Gea Broekema-Procházka werkte zelf jarenlang in de goededoelensector, onder andere bij het VUmc als hoofd fondsenwerving. Ook bij KWF was zij als hoofd fondsenwerving werkzaam. Later zette zij zich als directeur-bestuurder in voor Alzheimer Nederland.

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close