Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Noor Scheepstra: een gouden hart voor mens en paard

21 oktober 2019

In Vakblad fondsenwerving zetten we niet alleen de fondsenwervers centraal, maar ook die andere onmisbare groep: de vrijwilligers. Deze keer: Noor Scheepstra. Vrijwilliger bij Manege in ’t BioBos in Arnhem.

Vrijwilliger Noor Scheepstra (66) aan de slag bij Manege in 't BioBos
Vrijwilliger Noor Scheepstra (66) aan de slag bij Manege in 't BioBos © Dana Dijkgraaf

door Dana Dijkgraaf

Ik woon al een aantal jaren in Arnhem, maar ik was er nog nooit geweest: Manege in ’t BioBos. Bij mijn zoektocht naar bijzondere vrijwilligers, leek mij dit wel een mooie plek om op onderzoek te gaan. Een manege die het mogelijk maakt dat zwaar gehandicapten kunnen paardrijden; hoe bijzonder en mooi is dat? Na een enthousiaste reactie werd ik in contact gebracht met Noor.

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ Korting op diverse opleidingen en trainingen
✔ Kosteloze toegang tot de Vakdag fondsenwerving. Dit jaar (2024) op 17 september in het Beatrix Theater!

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen:

https://www.fondsenwerving.nl/vf-account-maken

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Vrijwilligerswerk Vrijwilliger in Beeld Sport Bio Vakantieoord Vf 21-6

Dana Dijkgraaf

Grafisch ontwerper Vf / Freelance Journalist

Dana Dijkgraaf (1990) is grafisch ontwerper van Vakblad fondsenwerving. Vanuit haar passie voor kunst, cultuur en natuur, werkt ze graag voor opdrachtgevers die in die sectoren werkzaam zijn. Zo geeft ze projecten vorm voor musea, gemeentes en kleine ondernemingen. Samen met de opdrachtgever hun verhaal visueel op een passende en sterke manier vertalen, is haar doel en drijfveer. Naast het grafisch vormgeven van uiteenlopende uitingen zoals campagnes boeken en huisstijlen, heeft ze tevens een passie voor schrijven en fotografie. Voor Vakblad fondsenwerving, interviewt Dana vrijwilligers van goede doelen en stichtingen, en maakt daarbij een beeldende reportage. Instagram: https://www.instagram.com/danadijkgraafdesign/

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close