Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Peter Huge: van officier van de luchtmacht naar erfgoedbeschermer

18 februari 2020

In Vakblad fondsenwerving zetten we niet alleen de fondsenwervers centraal, maar ook die andere onmisbare groep: de vrijwilligers. Deze keer: Peter Huge van Stadsherstel Amsterdam.

Peter Huge.
Peter Huge. © Dana Dijkgraaf

door Dana Dijkgraaf

Het is een dag voor Kerst. De straten van Amsterdam zijn gevuld; iedereen is druk in de weer met de laatste inkopen voor de feestdagen. Vanuit de levendige Kerkstraat kom ik terecht op het open Amstelveld. Een mooi wit monumentaal pand verschijnt tussen de typische Amsterdamse gebouwen: de Amstelkerk. Gelegen aan een van de pittoreske grachten die Amsterdam rijk is, siert de houten Amstelkerk al sinds de 17e eeuw de stad. Het gerucht gaat dat Napoleon er ooit zijn paard stalde. Tegenwoordig vind je hier Stadsherstel Amsterdam. De enthousiaste vrijwilliger Peter Huge, heet mij warm welkom.

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ Korting op diverse opleidingen en trainingen
✔ Kosteloze toegang tot de Vakdag fondsenwerving. Dit jaar (2024) op 17 september in het Beatrix Theater!

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen:

https://www.fondsenwerving.nl/vf-account-maken

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Vrijwilligers Vrijwilligerswerk Vrijwilliger in Beeld Vf 22-1 Peter Huge Stadsherstel Amsterdam

Dana Dijkgraaf

Grafisch ontwerper Vf / Freelance Journalist

Dana Dijkgraaf (1990) is grafisch ontwerper van Vakblad fondsenwerving. Vanuit haar passie voor kunst, cultuur en natuur, werkt ze graag voor opdrachtgevers die in die sectoren werkzaam zijn. Zo geeft ze projecten vorm voor musea, gemeentes en kleine ondernemingen. Samen met de opdrachtgever hun verhaal visueel op een passende en sterke manier vertalen, is haar doel en drijfveer. Naast het grafisch vormgeven van uiteenlopende uitingen zoals campagnes boeken en huisstijlen, heeft ze tevens een passie voor schrijven en fotografie. Voor Vakblad fondsenwerving, interviewt Dana vrijwilligers van goede doelen en stichtingen, en maakt daarbij een beeldende reportage. Instagram: https://www.instagram.com/danadijkgraafdesign/

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close