Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

WWF roept Nederland op om sámen met jongeren in actie te komen

28 augustus 2019

‘Lieve volwassenen,’ 

‘Zou ik even jullie aandacht mogen? Ik maak me zorgen, heel veel zorgen. Zorgen over hoe de aarde eraan toe is als wij net zo oud zijn als jullie. Wij willen het anders doen, maar zonder jullie hulp gaan we het niet redden. Dus kom vandaag nog, samen met ons, in actie. Wachten kan niet meer, daar is het te laat voor.’

Lilly, Niels, Maxime en Pieter (vlnr) in de WWF-campagne.
Lilly, Niels, Maxime en Pieter (vlnr) in de WWF-campagne. © WWF

door Caroline Vlietstra

Dit is de emotionele oproep, te zien in het nieuwste filmpje van WWF, ‘Be One With Nature’. In de campagne, die de komende periode zal draaien in bioscopen en te zien is op televisie en online, houden Pieter (17), Lilly (11), Niels (11) en Maxime (18) op verschillende locaties in Nederland een indrukwekkende speech. En die komt binnen kan ik u vertellen…

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ Korting op diverse opleidingen en trainingen
✔ Kosteloze toegang tot de Vakdag fondsenwerving. Dit jaar (2024) op 17 september in het Beatrix Theater!

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen:

https://www.fondsenwerving.nl/vf-account-maken

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Klimaat Wereld Natuur Fonds

Caroline Vlietstra

Journalist Vf

Caroline is zowel fotograaf als journalist en werkt namens haar eigen bedrijf voor verschillende opdrachtgevers waaronder Veilig Verkeer Nederland, ZUIDAS.magazine, Tirol Werbung, Oranje Boven, Voigt Travel en UIT magazine. Voordat ze als freelancer aan de slag ging, werkte ze 29 jaar bij Dagblad De Telegraaf (TMG). Haar bureau stond op verschillende redacties waarvan de laatste 17 jaar bij de Reiskrant. Caroline is lid van de redactie van Vakblad fondsenwerving.

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close