Advertentie

Advertentie

Advertentie

WWF roept Nederland op om sámen met jongeren in actie te komen

Campagne

28 augustus 2019

‘Lieve volwassenen,’ 

‘Zou ik even jullie aandacht mogen? Ik maak me zorgen, heel veel zorgen. Zorgen over hoe de aarde eraan toe is als wij net zo oud zijn als jullie. Wij willen het anders doen, maar zonder jullie hulp gaan we het niet redden. Dus kom vandaag nog, samen met ons, in actie. Wachten kan niet meer, daar is het te laat voor.’

Lilly, Niels, Maxime en Pieter (vlnr) in de WWF-campagne.
Lilly, Niels, Maxime en Pieter (vlnr) in de WWF-campagne. © WWF

door Caroline Vlietstra

Dit is de emotionele oproep, te zien in het nieuwste filmpje van WWF, ‘Be One With Nature’. In de campagne, die de komende periode zal draaien in bioscopen en te zien is op televisie en online, houden Pieter (17), Lilly (11), Niels (11) en Maxime (18) op verschillende locaties in Nederland een indrukwekkende speech. En die komt binnen kan ik u vertellen…

Wordt lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ De digitale nieuwsbrief met o.a. vacatures en nieuws uit de sector

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in

Caroline Vlietstra

Journalist Vf

Caroline is zowel fotograaf als journalist en werkt namens haar eigen bedrijf voor verschillende opdrachtgevers, waaronder Veilig Verkeer Nederland, LEVEN Magazine, Tirol Werbung en Voigt Travel. Daarvoor werkte 29 jaar bij de Telegraaf (TMG), waar haar bureau op verschillende afdelingen stond: ze was deel van de redacties Sport, Binnenland, Buitenland en Internet. Caroline is lid van de redactie van Vakblad fondsenwerving.