Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Millennials, laat ze niet verloren gaan

20 december 2018

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst, zo luidt een bekend nederlands gezegde. Wie jonge mensen voor zijn ideeën heeft gewonnen, kan zijn plannen voor de toekomst verwezenlijken. De meeste fondsenwervende organisaties lijken zich dit onvoldoende te realiseren en richten zich, bewust én onbewust, hoofdzakelijk op oudere generaties.

door Gastauteur

Op het eerste oog wellicht ook logisch; ouderen hebben per slot van rekening doorgaans meer te besteden en het werven van nieuwe, jonge donateurs kost nou eenmaalveel geld. Geen wonder dus dat de marketingstrategie en -communicatie van goede doelen vaak zijn afgestemd op het profiel van de huidige, vaak oudere donateurs. Jongeren leveren simpelweg te weinig op. Op korte termijn klopt dit misschien ook wel, maar de toekomst van goede doelen organisaties is hier niet bij gebaat. Hoog tijd om de jeugd meer aandacht te geven. GfK laat u nader kennismaken met de Millennials, waarbij onder andere een link wordt gelegd met recente politieke gebeurtenissen.

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ Korting op diverse opleidingen en trainingen
✔ Kosteloze toegang tot de Vakdag fondsenwerving. Dit jaar (2024) op 17 september in het Beatrix Theater!

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen:

https://www.fondsenwerving.nl/vf-account-maken

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Stephan Dijcks Vf 18-7 GfK

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close