Advertentie

Advertentie

Advertentie

Impact

Impact Editorial

20 december 2018

Begin oktober organiseerde de PostcodeLoterij in De Balie in Amsterdam ‘Het impactdebat: hoe maken we het verschil?’ Daar wilde ik wel naartoe.

door Jaap Zeekant

Impact is in de achter ons liggende jaren een vast gespreksonderwerp geworden in de goededoelenwereld. Want op gezette tijden wordt publiekelijk getwijfeld aan het nut en effect van het werk van die organisaties. Vooral als fondsenwervende instellingen negatief in het nieuws komen is dat vaak een van de kritische ondertonen. En natuurlijk wil je als goed doel zelf ook wel weten of het allemaal een beetje zin heeft.

Wordt lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

βœ” Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
βœ” De digitale nieuwsbrief met o.a. vacatures en nieuws uit de sector

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over PostcodeLoterij Vf 18-6

Jaap Zeekant

Hoofdredacteur Vakblad fondsenwerving

Jaap is journalist, fondsenwerver en ondernemer. Hij was eind jaren 90 oprichter van Vakblad fondsenwerving en ruim een halve eeuw actief in de non-profitsector. Sinds ruim 45 jaar is Jaap serieus bezig met fondsenwerving. Hij was nauw betrokken bij de oprichting van wat tegenwoordig Nederland Filantropieland is en Goede Doelen Nederland.

Close