Ben jij al lid? Van het Filantropisch Vakblad van Nederland?

Word lid!

Impact

Impact Editorial

20 december 2018

Begin oktober organiseerde de PostcodeLoterij in De Balie in Amsterdam ‘Het impactdebat: hoe maken we het verschil?’ Daar wilde ik wel naartoe.

door Jaap Zeekant

Impact is in de achter ons liggende jaren een vast gespreksonderwerp geworden in de goededoelenwereld. Want op gezette tijden wordt publiekelijk getwijfeld aan het nut en effect van het werk van die organisaties. Vooral als fondsenwervende instellingen negatief in het nieuws komen is dat vaak een van de kritische ondertonen. En natuurlijk wil je als goed doel zelf ook wel weten of het allemaal een beetje zin heeft.

Abonneer je op fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ De digitale nieuwsbrief met o.a. vacatures en nieuws uit de sector

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in

Jaap Zeekant

Hoofdredacteur Vakblad fondsenwerving

Jaap is hoofdredacteur van Vakblad fondsenwerving, waarvan hij – ruim twintig jaar geleden - ook oprichter is. Jaap heeft meer dan veertig jaar ervaring met alle facetten van de professionele fondsenwerving. Hij was nauw betrokken bij de oprichting van wat tegenwoordig Nederland Filantropieland is en Goede Doelen Nederland.