Advertentie

Advertentie

Advertentie

Terugblik Vakdag in woord en beeld

Kennis Verslag

12 december 2018

Feyenoord staat bovenaan in de Eredivisie, maar dat zal de bezoekers van De Kuip op donderdag 17 november weinig interesseren; ze komen voor de tiende jubileumeditie van de Nationale Vakdag Fondsenwerving.

door Redactie Vf

Ze komen om elkaar te ontmoeten, te leren en te delen. Ze komen om geïnspireerd te worden door elkaars verhalen. En wat hebben ze er een fantastische dag van gemaakt! Dit jaar werd de organisatie voor het eerst ondersteund door een congresteam, bestaande uit ervaren en betrokken fondsenwervers, zij zorgden voor het sterke, gevarieerde programma waardoor de afgelopen editie zo gekenmerkt werd. Leuk dus, om met enkelen van hen terug te kijken op de dag. Wat waren de hoogtepunten en wat mag er volgend jaar nog beter?

Wordt lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ De digitale nieuwsbrief met o.a. vacatures en nieuws uit de sector

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Jeroen Hogenhout Walter van Kaam Vakdag Fondsenwerving Vf 18-8 Herman Vransen Jolan van Herwaarden Renée Steenbergen
Close