Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Vrachtwagens vol voor Zending over Grenzen

24 september 2018

Je focust op het buitenland, maar dan toch ook in eigen land het verschil kunnen maken. Zending over Grenzen lukt het elk jaar weer beter met de inzamelingsactie na de retailvakbeurs PLMA in de RAI. Door een bijzondere samenwerking met de Stichting i.o. Buitengewoon Almere, werd de actie ook lokaal een groot succes. 

door Carolien Lindeman

Directeur Peter van der Bijl weet het nog goed, in 1995 verzamelde zijn goede doel Zending over Grenzen een kwart vrachtwagentje vol bij de PLMA-beurs (Private Label Manufacturers Association) in de RAI. ‘Als dat het al was. We begonnen er toen mee omdat een van onze medewerksters contacten had met een standhouder. Die vertelde dat er na de beurs veel werd weggegooid. Toen zijn wij het komen halen.’

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ Korting op diverse opleidingen en trainingen
✔ Kosteloze toegang tot de Vakdag fondsenwerving. Dit jaar (2024) op 17 september in het Beatrix Theater!

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen:

https://www.fondsenwerving.nl/vf-account-maken

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Buitengewoon Almere Inzamelingsacties Klaas Aalbers Peter van der Bijl PLMA Zending over Grenzen Vf 20-3

Carolien Lindeman

Journalist Vf

Carolien (1987) rolde na haar studie Journalistiek in Groningen direct door naar haar eerste klus als redacteur en eindredacteur voor het personeelsblad van Amsterdams openbaarvervoerbedrijf GVB. Hiervoor reist ze regelmatig door Amsterdam en maakt ze reportages, interviews, nieuwsberichtenen nieuwsbrieven. Ze is ook web- redacteur voor de GVB-website over de Noord-Zuidlijn. Daarnaast schrijft ze voor diverse andere publicaties zoals voor de ANWB en in het vakblad Metaaljournaal. Carolien is lid van de redactie van Vakblad fondsenwerving.

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close