Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

SOCIALware en het programma van TechSoup

1 september 2018

TechSoup is een non-profit die al bijna dertig jaar maatschappelijke organisaties helpt met technologieoplossingen en met ondersteuning. Om de zoveel tijd wijzen we onze lezers op de mogelijkheden van dit programma.

door Jaap Zeekant

In Nederland en België wordt TechSoup sinds 2007 beheerd door de non-profit SOCIALware vzw. SOCIALware heeft als missie maatschappelijke organisaties uit te rusten met de technologie die ze nodig hebben om hun doelen te bereiken. Veel goede doelen en andere maatschappelijke organisaties maken gebruik van het programma van Techsoup: inmiddels kregen ruim 9.000 Nederlandse non-profitorganisaties gezamenlijk meer dan 250.000 softwarelicenties. Dat betekende een totaalbesparing van meer dan 65 miljoen euro. Wereldwijd worden meer dan één miljoen goede doelen ondersteund.

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ Korting op diverse opleidingen en trainingen
✔ Kosteloze toegang tot de Vakdag fondsenwerving. Dit jaar (2024) op 17 september in het Beatrix Theater!

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen:

https://www.fondsenwerving.nl/vf-account-maken

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Vf 20-4

Jaap Zeekant

Hoofdredacteur Vakblad fondsenwerving

Jaap was eind jaren 90 oprichter van Vakblad fondsenwerving. Hij was ruim een halve eeuw actief in de non-profitsector en 45 jaar serieus bezig met fondsenwerving. Hij was nauw betrokken bij de oprichting van wat tegenwoordig Goede Doelen Nederland is. Als oprichter van Vf was Jaap ook betrokken bij de oprichting van de Vakopleidingen Fondsenwerving. Daarnaast was hij founder van de Nationale Vakdag fondsenwerving. Jaap overleed geheel onverwachts op donderdag 28 mei 2020.

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close