Advertentie

Ifunds Engage 365, Demo 1op1

Nalaten in Nederland, vanuit internationaal perspectief

Werving

1 oktober 2016

Legacy Foresight onderzoekt en analyseert de Britse nalatenschappen-markt sinds 1994. In juli dit jaar verscheen de tweede Legacy Monitor voor Nederland, in samenwerking met de consultant nalatenschappen Arjen van Ketel.

door Gastauteur

Sinds de start in Nederland in 2015 is Legacy Foresight ook benaderd door fondsenwervers in landen als Zweden en Ierland om soortgelijke programma’s op te zetten. Dat was aanleiding om de nalatenschappenmarkten in de verschillende landen te bestuderen en vergelijken. Zijn alle markten gelijk en ontwikkelen ze zich hetzelfde, of zijn er fundamentele structurele en culturele verschillen die altijd van toepassing zijn? En wat is de positie van Nederland op dit moment?

Wordt lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ De digitale nieuwsbrief met o.a. vacatures en nieuws uit de sector

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Vf 18-5 Nalatenschappen Arjen van Ketel Meg Abdy
Close