Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

NRC Charity Awards 2016

1 oktober 2016

Het was een spannende avond voor de studenten van de Willem de Kooning Academie en zesgoede doelen die op woensdag 31 augustus nog in de race waren voor de NRC Charity Awards. De prijs die gewonnen kon worden: een dubbele advertentiepagina in NRC Handelsblad en nrc.next.

door Wiebe de Graaf

Er dongen aanvankelijk 225 goede doelen dongen mee. Ze zonden hun motivatie in, waarna NRC 23 goede doelen selecteerde en koppelde aan studenten – media, art, design en leisure – van de Willem de Kooning Academie. Die ontwikkelden vervolgens een campagne voor het goede doel. In Pakhuis de Zwijger reikte juryvoorzitter Peter Vandermeersch, hoofdredacteur NRC, uiteindelijk vier prijzen uit. De vakjuryprijzen werden gewonnen door Women on Wings op de eerste plaats en door Centrum Internationale Kinderontvoering en Microkrediet voor Moeders op een gedeelde tweede plaats. De Publieksprijs (ruim 10.000 stemmen) ging naar de Koninklijke Nederlandse Reddingsmaatschappij. “De drie jurywinnaars trokken direct visueel de aandacht”, vertelde Vandermeersch.

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ Korting op diverse opleidingen en trainingen
✔ Kosteloze toegang tot de Vakdag fondsenwerving. Dit jaar (2024) op 17 september in het Beatrix Theater!

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen:

https://www.fondsenwerving.nl/vf-account-maken

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over NRC Charity Awards

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close