Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Feest der (h)erkenning

1 oktober 2016

Zo’n 350 goede doelen mogen zich vanaf 1 juli een erkende fondsenwervende organisatie noemen. dit werd gevierd met het Feest van (h)erkenning in het Friendship Sports Centre in Amsterdam. “Er is erkenning voor de erkenning gecreëerd”, sprak Roline de Wilde, directeur Centraal Bureau Fondsenwerving (CBF). en daar wordt en werd achter de schermen hard aan gewerkt.

door Wiebe de Graaf

Op het bescheiden kantoor van het CBF aan de Anthony Fokkerweg in Amsterdam vertellen communicatiemedewerker Map van der Wilden en manager Toezicht Dick Koopmans over hun ervaring met de nieuwe erkenningsregeling. Op de eerste vraag of ze niet moeten verhuizen naar een grotere locatie trekken ze een verbaasd gezicht. Waarom? Nou, erkenning staat nu open voor alle fondsenwervende instellingen. Met een potentieel van naar schatting vijfduizend organisaties, moet de toezichthouder zich toch wel een beetje gaan voorbereiden op een flinke opschaling van de eigen organisatie?

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ Korting op diverse opleidingen en trainingen
✔ Kosteloze toegang tot de Vakdag fondsenwerving. Dit jaar (2024) op 17 september in het Beatrix Theater!

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen:

https://www.fondsenwerving.nl/vf-account-maken

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over CBF Vf 18-5 Erkenning

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close