Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Stichting Vier Het Leven is in tien jaar tijd flink gegroeid: samen uit, samen genieten

Interview

28 maart 2016

In tien jaar tijd groeide stichting Vier Het Leven uit van een bescheiden burgerinitiatief tot een organisatie met 1500 vrijwilligers en een jubileumfeest in carré. Wat is het geheim? Een interview met directeur Annerieke Vonk.

door Eva Huson

Stel je bent 82 jaar oud. Het is vrijdagavond en je zit in je kamer in het bejaardenhuis. Erg avontuurlijk is het daar niet, maar je gezondheid laat het niet toe om op eigen houtje naar buiten te gaan. Je kinderen wonen elders in het land, die wil je liever niet belasten. En dus doe je wat je tegenwoordig elke avond doet: je pakt de afstandsbediening, zet de tv aan en sukkelt langzaam weg.

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ Korting op diverse opleidingen en trainingen
✔ Kosteloze toegang tot de Vakdag fondsenwerving. Dit jaar (2024) op 17 september in het Beatrix Theater!

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen:

https://www.fondsenwerving.nl/vf-account-maken

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Vf 18-2

Eva Huson

Journalist Vf

Eva Huson (1988) is freelance journalist en schrijft voornamelijk over conflicten, hulp en migratie. Het liefst is Eva op reis om verhalen op te tekenen vanuit het Midden-Oosten of Afrika. Ze publiceert in diverse Nederlandse en Engelstalige media. Voor Vakblad fondsenwerving, waarvoor ze al langer incidenteel schrijft, interviewt Eva onder andere fondsenwervers over hun eigen geefgedrag.

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close