Advertentie

GivingTuesdayNL 2020

Peer-to-peer fondsenwerving steeds succesvoller

Werving

28 maart 2016

Peer-to-peer fondsenwerving zit in de lift. Dat blijkt uit de jaarlijkse studie van PeerWorks Consulting. Waar sommige, meer traditionele vormen van fondsenwerving wereldwijd onder druk staan, wordt peer-to-peer fondsenwerving steeds succesvoller.

door Gastauteur

Elk jaar worden er in Nederland steeds meer evenementen georganiseerd waarbij een goed doel zijn achterban inspireert sponsoring te vragen aan vrienden, familie en collega’s: de zogenoemde peer-to-peer fondsenwervingsevenementen (P2P). Was er vijftien jaar geleden nog maar een handjevol van dit soort evenementen, inmiddels is deze vorm van fondsenwerving, net als andere, uitgegroeid tot een heuse industrie met haar eigen netwerk van diensten en professionals.

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ De digitale nieuwsbrief met o.a. vacatures en nieuws uit de sector

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Vf 18-2 P2P
Close