Advertentie

GivingTuesdayNL 2020

“We beginnen op nul, met een nieuw verhaal’’

8 maart 2016

1.2 miljoen mensen in Nederland hebben een huidaandoening. Toch heeft het Huidfonds, dat al ruim 25 jaar bestaat, slechts drieduizend donateurs. Tijd om een fondsenwervende instelling te worden, bedacht de raad van toezicht zich. Ze stelden Jantine van ’t Klooster aan als directeur/bestuurder. De voormalige huidtherapeut heeft één jaar de tijd om de transitie door te voeren, daarna is het geld op. Aan ons vertelt ze hoe en wat ze wil gaan doen. 

door Kevin

Het Huidfonds heeft tot voor kort vooral als een wetenschappelijk uitvoerende instantie gefunctioneerd. Jullie haalden geld op bij onderzoeksfondsen dat vervolgens aan eigen onderzoek werd besteed. Wat houdt de nieuwe koers van het Huidfonds in?

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ De digitale nieuwsbrief met o.a. vacatures en nieuws uit de sector

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Vf 18-1
Close