Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Grote gevers zijn niet per definitie rijk

8 maart 2016

De resultaten van het onderzoek ‘Filantropie in Nederland’, gepubliceerd tijdens de Nationale Vakdag Fondsenwerving 2015, zijn met groot enthousiasme ontvangen. Naast mooie kansen komen ook interessante uitdagingen voor de sector uit het onderzoek naar voren. In samenwerking met Nassau Fundraising organiseerde Vakblad Fondsenwerving daarom een brainstormsessie voor non-profitorganisaties.

door Kevin

Grote gevers zijn niet per definitie miljonair en ze voelen zich veel meer betrokken dan Nederlandse non-profitorganisaties verwachten. Deze en vele andere interessante conclusies zijn te lezen in het rapport. Goed nieuws voor non-profits dus: de markt van grote gevers is veel groter dan tot nu toe werd aangenomen en er is veel meer samenwerking mogelijk. Maar de kritische lezer ziet ook uitdagingen in het onderzoeksrapport. Op een aantal punten is werk aan de winkel. Op donderdag 10 december kwamen twintig non-profits samen in De Rode Hoed om tijdens een brainstormsessie een antwoord te formuleren op drie uitdagingen waarvoor de sector staat als het gaat om het verbinden van grote gevers.

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ Korting op diverse opleidingen en trainingen
✔ Kosteloze toegang tot de Vakdag fondsenwerving. Dit jaar (2024) op 17 september in het Beatrix Theater!

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen:

https://www.fondsenwerving.nl/vf-account-maken

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Vf 18-1

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close