Veel positieve reacties: 'What the Vakdag!'

1 december 2015

Donderdag 19 november vond in Rotterdam de Nationale Vakdag Fondsenwerving plaats. Het was alweer de negende editie van hét fondsenwervingsevenement in Nederland. We blikken graag nog even terug op deze succesvol verlopen dag.

door Redactie Vf

Op een toch wat druiligere, herfstachtige donderdagmorgen stonden de vriendelijke hostesses van voetbalstadion De Kuip vanaf half negen ‘s ochtends klaar om fondsenwervend Nederland (en België) te ontvangen. Het slechte weer en de bijbehorende files leken de arriverende bezoekers niet te deren, zij hadden zich voorgenomen er een leuke en nuttige dag van te maken. Voor één fondsenwerver uit Arnhem was de dag al geslaagd voordat zij op de Vakdag aankwam. “Ik kwam in de trein twee collega’s tegen met wie ik al heel veel kennis en ervaring heb gedeeld.”

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ De digitale nieuwsbrief met o.a. vacatures en nieuws uit de sector

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Vf 17-8
Close