Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Banner Nexios Leaderboard

De vele voordelen van techsoup

1 oktober 2015

In een vorig nummer wees Arno Kensen nog eens op de gratis diensten van ‘Google voor non-profits’. Deze keer kijken we naar wat TechSoup te bieden heeft. Daarbij komt Google overigens ook weer om de hoek kijken.

door Redactie Vf

TechSoup Nederland biedt maatschappelijke organisaties de mogelijkheid om te profiteren van donaties of forse kortingen op ICT-producten van grote spelers zoals Microsoft, Adobe, Symantec, Cisco, Google en andere. Dit levert aanzienlijke besparingen op. TechSoup is zelf een organisatie zonder winstoogmerk, die onafhankelijk handelt van haar industriepartners. We spraken met Catherine van Eeckhaute van TechSoup Nederland en we vroegen Peter de Jongste van Stichting Ontmoeting wat TechSoup voor hen betekent.

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ De digitale nieuwsbrief met o.a. vacatures en nieuws uit de sector

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Techsoup Vf 17-6

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close