Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Banner Nexios Leaderboard

Interessant

Column

1 september 2015

Een jaar geleden nam mijn leven een interessante wending. Ik was net vijftig geworden en zat alleen aan de bar van een café zielig te wezen toen er een man naast mij kwam zitten. “Kun je goed luisteren?” vroeg hij. “Als het interessant is,” antwoordde ik. Dat was het.

door Jeroen Talens

De man had onderzocht waarom de ene mens interessanter is dan de andere. Hij was tot de conclusie gekomen dat er zeven dingen zijn die interessante mensen met elkaar gemeen hebben. Omdat ik dolgraag interessant wilde zijn, luisterde ik gretig. En jawel, ook ik werd interessant.

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ De digitale nieuwsbrief met o.a. vacatures en nieuws uit de sector

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Facebook Vf 17-5 WNF

Jeroen Talens

Columnist

Jeroen is creative director bij WWAV en vaste columnist voor Vakblad fondsenwerving.

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close