Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Ifunds Engage 365, Demo 1op1

Goede doelen immuun voor Google’s jaarlijkse donatie van $ 120.000!

1 augustus 2015

Stel, ik heb geld over en wil daar iets goeds mee doen. Om mij te oriënteren wat er allemaal beschikbaar is in goededoelenland pak ik mijn laptop en surf naar Google. Ik type in: ‘goede doelen Nederland’ en druk op enter. 

door Gastauteur

Ik zie de eerste tien zoekresultaten plus de betaalde advertenties (Google Adwords). Tot mijn grote verbazing zie ik dat er slechts twee goede doelen verschijnen bij de betaalde advertenties, namelijk de Postcodeloterij en nog een verzamelsite met goede doelen. Wat opvalt is dat de ruimte rechts naast de zoekresultaten, waar normaliter een hele lijst met Adwordsadvertenties staat, helemaal leeg is. Op de zoekterm ‘goede doelen Nederland’ wordt maandelijks maar liefst 880 keer gezocht! Dat kunnen potentiële vrijwilligers, donateurs of overige interessante partijen zijn waar het goede doel zijn voordeel mee kan doen.

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ De digitale nieuwsbrief met o.a. vacatures en nieuws uit de sector

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Google Vf 17-4 Google Grants Online adverteren Techsoup

Wekelijksenieuwsbrief

Hey, vond je dit nou een goed verhaal? Wil je meer van dit soort verhalen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close