Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Kleding zonder grenzen een geslaagde actie

1 juni 2015

Aan het begin van dit jaar deed Zending over Grenzen een wereldrecordpoging kleding inzamelen tijdens de 70ste editie van de Huishoudbeurs in de RAI. Het Guinness Book of Records werd niet gehaald, maar toch kijkt Zending over Grenzen met een zeer positief gevoel terug op de actie. Wij keken met hen mee.

door Wiebe de Graaf

Langzaam komt er een stroom voetgangers op gang dat zich van Station RAI richting het Europaplein in Amsterdam begeeft. Even later arriveren volle touringcarbussen uit Groningen, Limburg en Zeeland op de parkeerplaats van de RAI, waar eerder dit jaar de Huishoudbeurs plaatsvond. De bezoekers lijken zich geroutineerd een weg te banen naar de beurs, maar tien zeecontainers, een veldtent, een podium en daaromheen dertig vrijwilligers met rode bodywarmers geven de entree van de RAI een vreemde aanblik: het is net alsof er een goed doel is neergestreken om noodhulp te verlenen.

Word lid van Vf & fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ Korting op diverse opleidingen en trainingen
✔ Kosteloze toegang tot de Vakdag fondsenwerving. Dit jaar (2024) op 17 september in het Beatrix Theater!

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen:

https://www.fondsenwerving.nl/vf-account-maken

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in
Meer over Peter van der Bijl Zending over Grenzen Vf 17-3

Wekelijksenieuwsbrief

Vond je dit een goed verhaal? Wil je meer van dit soort artikelen automatisch in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief 👇

Close